U bo­ga­tom asor­ti­ma­nu hra­na i ma­ma­ca spe­ci­jal­no raz­vi­je­nih za pe­ca­nje me­tod-fid­er pri­stu­pom, re­no­mi­ra­ni ma­đar­ski pro­iz­vo­đač Do­vit Fis­hing ima i vi­so­ko­kva­li­tet­nu pri­ma­mu Com­pe­ti­tion Met­hod Cham­pion, pod­jed­na­ko upo­tre­blji­vu u tak­mi­čar­skom i re­kre­a­tiv­nom ri­bo­lo­vu ve­ćih ci­pri­ni­da, a pre sve­ga ša­ra­na i krup­ne ba­bu­ške na ko­mer­ci­jal­nim re­vi­ri­ma s ve­li­kom kon­cen­tra­ci­jom ri­be.

Sme­sa ve­li­ke le­plji­vo­sti i hran­lji­ve vred­no­sti, s ja­kim ri­bljim mi­ri­som i bo­ga­ta me­snim pro­te­i­ni­ma i ra­znim mi­ne­ra­li­ma, u pa­ko­va­nju od 1 kg sa­dr­ži čak 50% mi­kro­pe­le­ta preč­ni­ka 2 mm. Pro­ve­re­no du­go za­dr­ža­va ri­bu na hra­ni­li­štu i pod­sti­če je da in­ten­ziv­no je­de, što do­ka­zu­je i či­nje­ni­ca da je baš ovu hra­nu ko­ri­sti­la eki­pa ko­ja je pro­šle go­di­ne po­be­di­la na ma­đar­skom klup­skom pr­ven­stvu u me­tod fi­de­ru.

Pri­pre­ma je vr­lo jed­no­stav­na – naj­pre se ce­la ko­li­či­na iz ke­se uspe u od­go­va­ra­ju­ću po­su­du, do­da joj se 2 do 3 dl vo­de, te se sve do­bro pro­me­ša i za­tim sa­če­ka oko pet mi­nu­ta, a on­da se do­li­je još 2 dl vo­de i sme­sa osta­vi još 5 do 10 mi­nu­ta da rav­no­mer­no upi­je i tu do­dat­nu ko­li­či­nu teč­no­sti, na­kon če­ga ma­su tre­ba do­bro iz­gnje­či­ti me­đu dla­no­vi­ma i po­tom ko­ri­sti­ti za pu­nje­nje hra­ni­li­ca me­tod ti­pa.

Ova vr­hun­ska pri­ma­ma, efi­ka­sna pre­ko ce­le go­di­ne, po ce­ni od 700 di­na­ra za ki­lo­gram mo­že se ku­pi­ti pre­ko in­ter­net pro­da­je www.mo­za­ik­cen­tar.com (uz do­sta­vu br­zom po­štom) ili u pro­dav­ni­ci Mo­za­ik Cen­tra u Ža­blju (Ni­ko­le Te­sle 35, tel. 064/646-56-83), a na isti broj se i za­in­te­re­so­va­ne pro­dav­ni­ce mo­gu ja­vi­ti ra­di do­bi­ja­nja in­for­ma­ci­ja o ve­le­pro­daj­nim ce­na­ma.