Jed­na od naj­po­pu­lar­ni­jih se­ri­ja fi­der šta­po­va rob­ne mar­ke Oku­ma – Cu­stom Black Fe­e­der, sa­sto­ji se od pet mo­de­la raz­li­či­tih te­ži­na ba­ca­nja u ukup­no tri du­ži­ne, ta­ko da po­kri­va raz­ne va­ri­jan­te mo­der­nog ri­bo­lo­va sa hra­ni­li­com – od lak­šeg »fi­de­ri­sa­nja« na ma­lim te­ku­ćim i sta­ja­ćim vo­da­ma do sred­njeg i sred­nje te­škog na onim ve­ćim.

Svi šta­po­vi su tro­del­ni, br­ze ak­ci­je i na­pra­vlje­ni od la­ga­nog 30T kar­bo­na, ta­ko da su im blan­ko­vi vit­ki a pri­tom ja­ki. Uz to su od spo­lja­šnjih uti­ca­ja (uda­ra­ca i gre­ba­nja) za­šti­će­ni »Bopp Blank« pre­ma­zom, opre­mlje­ni kva­li­tet­nim 450 mm du­gim ru­ko­hva­tom od kom­bi­na­ci­je plu­te i pe­na­ste gu­me, gra­fit­nim Oku­ma dr­ža­čem ma­ši­ni­ce i vo­đi­ca­ma sa ra­mo­vi­ma od ner­đa­ju­ćeg če­li­ka, a is­po­ru­ču­ju se sa tri iz­men­lji­va vr­ha raz­li­či­te sna­ge, i to u fu­tro­li od kva­li­tet­nog plat­na.

Mo­del od 3,05 m te­žak je 172 g i de­kla­ri­sa­ne t.b. do 80 g, dok su u du­ži­na­ma od 3,66 i 3,96 m u po­nu­di po dva šta­pa raz­li­či­tih te­ži­na ba­ca­nja: 40–80 g (te­ži­ne 219 g od­no­sno 249 g) i 60–120 g (te­ži­ne 248 g od­no­sno 294 g).

U ovoj se­ri­ji po­sto­je i po dva mo­de­la sa ozna­ka­ma Met­hod (t.b. 60 g, u du­ži­na­ma od 3,35 m i 3,66 m) te Ri­ver Fe­e­der (t.b. 150 g, u du­ži­na­ma od 3,96 m i 4,27 m).

Pro­dav­ni­ce za­in­te­re­so­va­ne za uvr­šći­va­nje ovih šta­po­va i svih dru­gih pro­iz­vo­da iz Oku­mi­nog asor­ti­ma­na u svo­ju po­nu­du vi­še in­for­ma­ci­ja mo­gu do­bi­ti sla­njem upi­ta na imejl in­fo.adri­a­tic­@ra­pa­lavmc.com.

Prodavnice zainteresovane za uvršćivanje ovih štapova i svih drugih proizvoda iz Okuminog asortimana u svoju ponudu sve potrebne informacije mogu dobiti slanjem upita na imejl in­fo.adri­a­tic­@ra­pa­lavmc.com.