U be­o­grad­skoj pro­dav­ni­ci Al Car­po­ne, ko­ja se na­la­zi is­pod Pan­če­vač­kog mo­sta, kod okret­ni­ce grad­skih auto­bu­sa i sta­ni­ce Be­o­vo­za, ša­ran­dži­je mo­gu pro­na­ći mno­štvo atrak­tiv­nih pro­iz­vo­da iz asor­ti­ma­na en­gle­ske rob­ne mar­ke NGT (New Ge­ne­ra­tion Tac­kle), či­ji je Al Car­po­ne eks­klu­ziv­ni uvo­znik za Sr­bi­ju. Iz tog pro­gra­ma sa od­lič­nim od­no­snom kva­li­te­ta i ce­ne iz­dva­ja­mo 3 m dug štap Pro­fi­ler Ex­ten­der, kri­ve sa­vi­ja­nja (T.C.) 3,5 lb. Ovaj od­li­čan ša­ran­ski pa­ra­bo­lik za pe­ca­nje na ma­njim i sred­njim ra­sto­ja­nji­ma ima vr­lo ta­nak a ži­lav blank (u mat fi­ni­šu) ko­ji od­lič­no amor­ti­zu­je uda­re krup­nih ri­ba, ali do­bro dr­ži na udi­ci i one sit­ni­je, i opre­mljen je me­ka­nim ne­kli­za­ju­ćim gu­me­nim ru­ko­hva­tom te ke­ra­mič­kim spro­vod­ni­ci­ma. Uz to, NGT Pro­fi­ler EXT je sa­vr­šen iz­bor za ša­ran­dži­je ko­ji­ma tre­ba štap ma­le tran­sport­ne du­ži­ne, jer mu je do­nji deo te­le­skop­skog ti­pa, pa je u sklo­plje­nom sta­nju dug sa­mo 1,2 m, a tre­nut­no se pro­da­je po ak­cij­skoj ce­ni, sni­že­noj sa 6.500 di­na­ra na 5.900.

Istog ti­pa je i štap NGT Pro­fi­ler Ex­ten­der Spod/Mar­ker od 3,6 m i kri­ve sa­vi­ja­nja 4,5 lb. I nje­gov do­nji deo je te­le­skop­skog ti­pa, pa mu je tran­sport­na du­ži­na sa­mo 125 cm, a i opre­ma je ista kao na mo­de­lu od 3 m. Ovaj štap na­me­njen pr­ven­stve­no za pri­hra­nji­va­nje »ra­ke­ta­ma« i »mar­ke­ri­sa­nje« te­re­na isto­vre­me­no je ve­o­ma jak i ose­tlji­vog vr­ha, a ce­na mu je ne­dav­no sa 7.800 sni­že­na na 6.990 di­na­ra.

Te­le­fon Al Car­po­nea je 064/90-80-028), a ceo asor­ti­man ove fir­me mo­že se ku­pi­ti i pre­ko saj­ta www.al­car­po­ne.com.