Kla­sič­na fin­ska me­tal­na va­ra­li­ca je­din­stve­nog ob­li­ka, ko­ja se pr­vi put po­ja­vi­la pre oko tri de­ce­ni­je, po­no­vo je do­stup­na, sa istom ak­ci­jom, ali osve­že­na no­vim atrak­tiv­nim de­ko­ri­ma. Asi­me­trič­no te­lo či­ni da se ova ka­ši­ka kroz vo­du kre­će uz ši­ro­ke i sna­žne ot­klo­ne zad­njeg de­la i mno­go ble­ska­nja, a bu­du­ći da se uz to »va­lja« dok to­ne, kao i kad je odi­že­mo ver­ti­kal­nom pu­ta­njom, pri­vlač­na je od tre­nut­ka ka­da uda­ri u vo­du pa sve dok je iz nje ne iz­va­di­mo.

Har­ma­ja je na­o­ru­ža­na kva­li­tet­nom VMC Black Nic­kel tro­kra­kom, a u po­nu­di je u 18 de­ko­ra i dve ve­li­či­ne – od 11,6 cm (te­ži­ne 31 g, sa udi­com ve­li­či­ne 2/0) i od 8,5 cm (te­ži­ne 18 g, sa udi­com No. 3). Ve­ći mo­del upo­tre­bljiv je za krup­ni­je slat­ko­vod­ne gra­blji­vi­ce, po­put krup­ne štu­ke i so­ma, dok se na ma­nji mo­gu lo­vi­ti štu­ke svih ve­li­či­na, ali ih ne­će ig­no­ri­sa­ti ni ve­li­ki bu­cov i som.

Pro­dav­ni­ce za­in­te­re­so­va­ne za uvr­šći­va­nje ove va­ra­li­ce i svih dru­gih iz Ra­pa­li­nog asor­ti­ma­na u svo­ju po­nu­du sve do­dat­ne in­for­ma­ci­je mo­gu do­bi­ti sla­njem upi­ta na imejl in­fo.adri­a­tic­@ra­pa­lavmc.com.