Atrak­tiv­na se­ri­ja šta­po­va za ul­tra­la­ko i la­ko va­ra­li­ča­re­nje Oku­ma Psycho Perch sa­sto­ji se od dvo­ci­fre­nog bro­ja dvo­de­la­ca raz­li­či­tih du­ži­na, te­ži­na ba­ca­nja i ti­po­va. Svi ima­ju spe­ci­jal­no oja­ča­ni šu­plji vrh (na­pra­vlje­nim pri­me­nom UFR – »Ul­ti­ma­te Flex Re­in­for­ced« – teh­no­lo­gi­je) i ve­ći­na ih je na­me­nje­na za pe­ca­nje sa sta­ci­o­nar­nim ma­ši­ni­ca­ma, dok su dva kon­stru­i­sa­na za lov sa mul­ti­pli­ka­to­rom.

Svi ima­ju iz­u­zet­no la­ga­ne blan­ko­ve na­pra­vlje­ne od vi­so­ko­mo­du­lar­nog kar­bo­na – pri­me­ra ra­di, 1,9 m dug mo­del sa t.b. 1–8 g te­žak je ma­nje od 80 g. Opre­mlje­ni su Se­a­gu­i­de CCS SiC vo­đi­ca­ma sa ra­mo­vi­ma od ner­đa­ju­ćeg če­li­ka, kva­li­tet­nim dr­ža­čem ma­ši­ni­ce i mo­der­no di­zaj­ni­ra­nim tro­del­nim ru­ko­hva­tom od kom­bi­na­ci­je pe­na­ste gu­me (EVA) i tzv. gu­mi­ra­ne plu­te, ko­me je pred­nji deo dug sa­mo 25 mm (što omo­gu­ća­va di­rek­tan kon­takt pr­sti­ju ru­ke ko­jom dr­ži­mo štap sa blan­kom i ti­me brz i po­uz­dan pre­nos in­for­ma­ci­ja). Du­ži­na dr­ške je 23,5 cm kod svih spi­ning mo­de­la, a 27,5 cm kod onih ka­sting ti­pa. Spin mo­de­li (na­me­nje­ni za sta­ci­o­nar­ne če­kr­ke) u po­nu­di su u du­ži­na­ma od 1,9 m, 2,2 m i 2,3 m, u ukup­no pet te­ži­na ba­ca­nja (1–8 g, 2–12 g, 3–18 g, 4–24 g i 7–32 g). dok se Ca­sting mo­de­li (za mul­ti­pli­ka­tor) pra­ve u du­ži­ni od 2,3 m, sa t.b. 4–24 g i 7–32 g, ta­ko da osim lju­bi­te­lja va­ra­li­ča­re­nja gr­ge­ča i dru­gih ma­njih gra­blji­vi­ca od­go­va­ra­ju­ći štap za se­be u ovoj pa­le­ti mo­gu pro­na­ći i mno­gi smu­đa­ro­ši, bu­cov­dži­je itd.

Pro­dav­ni­ce za­in­te­re­so­va­ne za uvr­šći­va­nje ovih šta­po­va i svih dru­gih Oku­mi­nih pro­iz­vo­da u svo­ju po­nu­du vi­še in­for­ma­ci­ja mo­gu do­bi­ti sla­njem upi­ta na imejl in­fo.adri­a­tic­@ra­pa­lavmc.com.