Rob­na mar­ka Carp Spi­rit ste­kla je po­sled­njih ne­ko­li­ko go­di­na ve­li­ku po­pu­lar­nost me­đu ša­ran­dži­ja­ma za­hva­lju­ju­ći do­bro osmi­šlje­nom pro­gra­mu, u kom ima bu­kval­no sve­ga što spe­ci­ja­li­sti­ma za lov krup­nih ci­pri­ni­da mo­že za­tre­ba­ti, od šta­po­va pre­ko ra­znog krup­nog i sit­nog pri­bo­ra do pra­te­će opre­me. Ovog pu­ta pa­žnju vam skre­će­mo na se­ri­ju Mag­num Carryall tor­bi, ta­ko kon­ci­pi­ra­nih da u njih sta­je mno­go to­ga što ša­ran­dži­ji mo­že za­tre­ba­ti to­kom vi­še­dnev­nog ri­bo­lo­va.

U pa­le­ti su tri mo­de­la raz­li­či­tih ve­li­či­na: M (60 x 36 x 36 cm),  L (70 x 36 x 40 cm) i XL (80 x 36 x 40 cm). Svi ima­ju ve­li­ki cen­tral­ni sme­štaj­ni pro­stor, pr­ven­stve­no pred­vi­đen za ode­ću i ve­će de­lo­ve pri­bo­ra (ma­ši­ni­ce i sl.), te vi­še dže­po­va – ve­li­ki po­sta­vlje­ni pred­nji (di­men­zi­ja­ma, na­rav­no, pri­la­go­đen ve­li­kim Carp Spi­rit ku­ti­ja­ma za pri­bor), dva po­sta­vlje­na i po­u­zda­nim raj­sfer­šlu­si­ma opre­mlje­na boč­na, na ko­je je uz to na­ši­ven po je­dan pli­tak (ta­ko­đe sa za­tva­ra­njem na raj­sfer­šlus), a tor­ba XL ve­li­či­ne ima i do­dat­ni pred­nji džep ne­što ma­njih di­men­zi­ja. Od udob­nog ve­štač­kog EVA ma­te­ri­ja­la na­pra­vlje­ni su i ru­ko­hva­ti na ja­kim ruč­ka­ma i na­ra­me­ni­ca na po­de­si­vom ka­i­šu za no­še­nje, dok je dno tor­be po­seb­no oja­ča­no, ka­ko bi bi­la što traj­ni­ja i mo­gla da iz­dr­ži i ve­li­ke te­re­te.

Pro­dav­ni­ce za­in­te­re­so­va­ne za uvr­šći­va­nje ove tor­be i svih dru­gih iz asor­ti­ma­na Carp Spi­ri­ta u svo­ju po­nu­du sve do­dat­ne in­for­ma­ci­je mo­gu do­bi­ti sla­njem upi­ta na imejl in­fo.adri­a­tic­@ra­pa­lavmc.com.