Ovaj kru­ška­sti vo­bler iz Ra­pa­li­nog asor­ti­ma­na pred­sta­vlja una­pre­đe­nu ver­zi­ju mo­de­la BX Big Brat (ko­ji se pra­vi od 2020. go­di­ne). Kao i nje­gov »sta­ri­ji brat«, od­li­ku­je se ve­o­ma agre­siv­nom vi­bra­ci­jom, ko­ja pro­vo­ci­ra raz­ne gra­blji­vi­ce, a na­pra­vljen je ta­ko da se da­le­ko za­ba­cu­je i da mo­že da iz­dr­ži i ve­li­ka op­te­re­će­nja i is­ku­še­nja. Te­lo mu se su­ža­va pre­ma sto­ma­ku ise­če­nom u »V« ob­lik, što da­je ovoj va­ra­li­ci spe­ci­fi­čan rad, je­zgro od dr­ve­ta (bal­ze) pre­svu­če­no je slo­jem vr­lo ja­kog ko­po­li­me­ra, a kljun pra­vo­u­ga­o­nog ob­li­ka čvr­sto je usa­đen.

BX Big Brat Pi­ke Li­mi­ted pra­vi se u šest spe­ci­jal­nih de­ko­ra, po­seb­no na­me­nje­nih za lov štu­ke, a uz to je pred­nja (grud­na) tro­kra­ka kod ovog mo­de­la VMC 7548 BN Bla­ded ve­li­či­ne 3 – sa me­tal­nim kril­ce­tom oka­če­nim na vr­ti­li­cu uli­ve­nu u sre­di­šte udi­ce, ko­je svo­jim ro­ti­ra­njem i ble­ska­njem či­ni još upa­dlji­vi­jim i iza­zov­ni­jim 7 cm dug i 22 g te­žak vo­bler, či­ja je du­bi­na za­ra­nja­nja 2,4 m.

Pro­dav­ni­ce za­in­te­re­so­va­ne za uvr­šći­va­nje ove va­ra­li­ce i svih dru­gih iz Ra­pa­li­nog asor­ti­ma­na u svo­ju po­nu­du sve do­dat­ne in­for­ma­ci­je mo­gu do­bi­ti sla­njem upi­ta na imejl in­fo.adri­a­tic­@ra­pa­lavmc.com.