U svom ve­li­kom i od­lič­no osmi­šlje­nom asor­ti­ma­nu pra­te­će opre­me, fin­ski gi­gant Ra­pa­la ima i vi­še pro­iz­vo­da ko­ji se ne mo­gu na­ći u ka­ta­lo­zi­ma dru­gih fir­mi, a pri tom dobro dođu bezmalo svim ri­bo­lov­cima. Je­dan od njih je ovaj mag­net­ni dr­žač za kle­šta, oštrače udi­ca, ma­ka­ze i dru­ge pe­ca­ro­ške alat­ke. Pri­čvr­šću­je se na bi­lo ko­ju rav­nu po­vr­ši­nu na čam­cu ili bro­du – gde god nam naj­vi­še od­go­va­ra. Dr­žač je ta­ko di­zaj­ni­ran i na­pra­vljen da po­u­zda­no dr­ži ve­ći­nu Ra­pa­la alat­ki, ali na­rav­no i svih dru­gih ko­je su ma­kar pri­bli­žno slič­nog ob­li­ka i ve­li­či­ne. Is­po­ru­ču­je se sa dve op­ci­je za mon­ta­žu – sa spe­ci­jal­nom le­plji­vom tra­kom (3M VHB High Stre­et Bon­ding) i sa šra­fo­vi­ma, a u kom­plet je uklju­če­no i uput­stvo za mon­ti­ra­nje za obe va­ri­jan­te.

A svima ko­ji pe­ca­ju iz čam­ca mo­že bi­ti od ve­li­ke ko­ri­sti i ovaj me­tar du­ži­ne 1,3 m, ko­ji se le­pi na bok plo­vi­la i omo­gu­ća­va jed­no­stav­no i br­zo me­re­nje ulo­va, a oslo­ba­đa nas oba­ve­ze da no­si­mo sa sobom me­tar i da ga on­da ka­da nam za­tre­ba tra­ži­mo po tor­ba­ma, dže­po­vi­ma, pre­gra­da­ma itd.

Pro­dav­ni­ce za­in­te­re­so­va­ne za uvr­šći­va­nje ovih pro­iz­vo­da i svih dru­gih iz asor­ti­ma­na Ra­pa­le u svo­ju po­nu­du sve do­dat­ne in­for­ma­ci­je mo­gu do­bi­ti sla­njem upi­ta na imejl: in­fo­@nor­mar­ka­dri­a­tik.hr.