List Ribolov na Saj­mu nautike, lo­va i ri­bo­lo­va u Beogradu, od 6. do 10. aprila, orga­ni­zu­je na svom štan­du niz su­sre­ta i pre­zen­ta­ci­ja... 

 

Kao i ne­ko­li­ko pret­hod­nih go­di­na, list Ri­bo­lov, je­di­ni spe­ci­ja­li­zo­va­ni list o slat­ko­vod­nom ri­bo­lo­vu u Sr­bi­ji i na Za­pad­nom Bal­ka­nu, ima­će štand na be­o­grad­skom Saj­mu na­u­ti­ke, lo­va i ri­bo­lo­va. A u že­lji da do­pri­ne­se­mo za­ni­mlji­vo­sti i sa­dr­žaj­no­sti ma­ni­fe­sta­ci­je, upri­li­či­će­mo ne­ko­li­ko atrak­tiv­nih de­ša­va­nja to­kom udar­nih da­na.

U pe­tak će od 13 do 18 č na na­šem štan­du bi­ti pri­ja­te­lji iz Ri­bo­lo­vač­kog sa­ve­za Voj­vo­di­ne – le­gen­dar­ni ri­bo­ču­var Oli­ver Adžić i nje­gov ko­le­ga Lju­bo­mir Pej­čić, ko­ji će od­go­va­ra­ti na pi­ta­nja ri­bo­lo­va­ca, a na­rav­no sa­slu­ša­ti i sve su­ge­sti­je i ide­je, jer je ve­li­ki broj onih ko­ji pe­ca­ju na Ta­mi­šu upra­vo iz Be­o­gra­da i okol­nih me­sta, oda­kle su i naj­broj­ni­ji po­se­ti­o­ci saj­ma. Bi­će to ujed­no pri­li­ka da po­se­ti­o­ci iz Be­o­gra­da i iz Cen­tral­ne Sr­bi­je to­ga da­na do­bi­ju in­for­ma­tiv­ni i pro­mo­tiv­ni ma­te­ri­jal ko­ji ina­če do­bi­ja­ju udru­že­nja i ri­bo­lov­ci iz Voj­vo­di­ne, u vi­du pla­ka­ta, mer­nih ta­ba­ka, in­for­ma­tiv­nih knji­ži­ca...

U su­bo­tu i ne­de­lju će od 10 do 18 č na štan­du na­šeg li­sta bi­ti pri­re­đe­ne pre­zen­ta­ci­je do­ma­ćih pro­iz­vo­da za ul­tra­lajt va­ra­li­ča­re­nje – džig gla­va te­ži­na od 0,33 do 5 g na udi­ca­ma ve­li­či­na 4, 6 i 8, kao i če­bu­ra­ški za UL – te­ži­na od 1 do 8 g, sve iz asor­ti­ma­na ču­ve­nog Bo­ba­na Olov­ka.

U ne­de­lju će­mo na štan­du Ri­bo­lo­va pre­ko ce­log da­na or­ga­ni­zo­va­ti mi­ni-de­mon­stra­ci­je sa­mo­grad­nje pred­ve­za za štu­ku i ve­zi­va­nja ra­znih čvo­ro­va, a bi­će to­kom če­ti­ri sa­jam­ska da­na bes­plat­nih pri­me­ra­ka Ri­bo­lo­va za sve za­in­te­re­so­va­ne, kao i još ne­kih ak­ci­ja iz­ne­na­đe­nja. Ako do­la­zi­te na Sa­jam na­u­ti­ke, lo­va i ri­bo­lo­va, bi­će nam dra­go da svra­ti­te i do na­šeg štan­da! Če­ka­mo Vas!